Traditionen tro markerer Sdr. Omme Løbet en aktiv indledning på De Glade Jyders Fest, når startskuddet lyder tirsdag 28. maj.

Sdr. Omme Løbet, der i år afvikles for 11. gang, er et festligt motionsløb for hele familien og har efterhånden udviklet sig til en rigtig forårsklassiker med garanti for smil på læben og sved på panden.

Uanset om du løber regelmæssigt eller blot denne ene gang om året, så kan du være med til Sdr. Omme Løbet, der igen i år start og mål på Sdr. Omme Stadion. Her bliver der gjort meget ud af at alle løbere får en god oplevelse, inden aftenen slutter med præmieoverrækkelse og let spisning i teltet. Har du ikke selv mod på at snøre løbeskoene, så mød op som tilskuer og vær med til at skabe en god stemning for deltagerne.

Børneløb
Tag ungerne med til motionsløb og giv dem en aktiv oplevelse. Børneløbet for 0-10 årige har start kl. 18.15 og der løbes ca. 1,7 km på en trafikfri rute, afsluttende med én omgang på løbebanen, inden der venter en velfortjent medalje på målstregen.

Vind et par løbesko
Online tilmelding er åben nu på sdrommeløbet.dk, sporti.dk eller via Facebook - og der er plads til maks. 400 deltagere. Du kan tilmelde dig individuelt eller samle et hold af venner, familie og kollegaer til en sjov aften. Ved hurtig registrering deltager du samtidigt i lodtrækningen om bl.a. 2 par Skechers løbesko.

Sdr. Omme Løbet arrangeres af Sdr. Omme IF Atletik og Motion i samarbejde med byfestkomiteen og løbets hovedsponsor Den Jyske Sparekasse.