Af Villy Guldbrand Jensen -

Filskovs nye legeplads i anlægget bliver indviet på søndag.
Dermed bliver nr. 2 legeplads ud af 6 i Billund kommune officiel indviet.
Legepladserne er politisk bestemt og er en udløber af Billund Kommunes titel som Børnenes Hovedstad, hvor man har ønsket også at rykke titlen ud til de mindre byer, og derfor fik Filskov tilbuddet om en helt ny legeplads til børn i alle aldre.
- Vi sagde naturligvis ja tak, fortæller Johan Andersen fra Filskov Lokalråd, der har været med ind over planlægningen af legepladsen.
- Kommunen stillede som krav at det skulle være på et offentligt ejet område, og det betød at blandt andet skolen ikke kunne komme i spil, men vi er også ganske godt tilfredse med placeringen i Anlægget, som var ved at være lidt træt, fortsætter Johan Andersen.
- Anlægget bestod af et areal med træer og buske, en lille sø og en sten, der tidligere havde fungeret som springvand. Nu er området fyldt op med spændende legeredskaber, klatretræer, stier, hængebroer, beachvolleybane, hytter, sandkasser og meget mere.
- Det er blevet kanongodt!
- Og så er det kommunen der står for vedligehold, det er vi også glade for, lyder det fra Johan Andersen med et smil.
Legepladsen var fyldt med børn og voksne, da Lyngposten var forbi.
På søndag indvies legepladsen officielt med blandt tale af formand for teknik og miljø, Per Nyhus, og man håber at rigtig mange vil lægge veje forbi legepladsen på Amtsvejen 22B og ved selvsyn se hvor flot det er blevet.