Byggetilladelsen til en ny sandskulpturpark ved Lalandia i Billund er netop faldet på plads, og den nye attraktion ventes at slå dørene op for gæster allerede til maj i år.

De tusindvis af turister, der hvert år besøger Lalandia i Billund, kan se frem til endnu ny attraktion, der åbner i dette forår. Lalandia har netop fået byggetilladelsen i hus til en sandskulpturpark, der skal bygges på det grønne areal foran Lalandia.

- Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for vores nye attraktion, som kommer til at tilføre Lalandia et nyt og spændende element. Sandskulpturparken kommer til at ligge i tilknytning til vores nye Espresso House, der åbnede sidste år, og dermed får vi yderligere aktiveret vores udendørs område, fortæller adm. direktør Jan Harrit.

Arbejdet med den nye attraktion påbegyndes snarest, og i løbet af de kommende måneder ankommer en række europæiske kunstnere til Billund for at opføre de imponerende skulpturer. Temaet for sandskulpturerne vil variere fra år til år, og i 2018 kan de besøgende glæde sig til en udstilling, hvor sandet forvandles til vilde dyr.