Lars Christensen i sædet og Dennis Lauridsen stående, er klar til at tage mod kunder der ønsker at leje maskiner. Vi har trailerlift, flishugger, minigraver, minilæsser, plænelufter og meget mere. Så kom bare, siger de to stiftere af LD Udlejning der i dag fredag holder åbent hus.

Så er muligheden nu til stede i Sdr. Omme. Dennis Lauridsen der driver DL Sikring og Lars Mølgaard Christensen, der driver firmaet LMC Byg, er gået sammen om at starte endnu en Sdr. Omme vírksomhed – LD Udlejning – der udlejer alt fra trailerlifte til pølsevogn og hoppeborg

Af Villy Guldbrand Jensen -
- Vi syntes der manglede noget i byen, efter at Peter Hansen stoppede med udlejning af lifte, mingravere, flishuggere og andet materiel til virksomheder og private personer, fortæller Lars Christensen, der sammen med Dennis Lauridsen i september måned 2019 stiftede firmaet LD Udlejning.
Firmaet har til huse på Vestergårdsvej 9, som samtidig er domicil for DL Sikring.
- Her havde vi plads til de maskiner og udstyr vi ønsker at leje ud, og samtidig er kontoret bemandet i dagtimerne, fortæller Dennis Lauridsen.
Det betyder at vi kan betjene de kunder der møder frem og ellers er vi til rådighed når der bliver ringet efter os.
Kunderne kan selv afhente de maskiner de ønsker at leje, eller vi kan levere. Det står kunden frit for.

Så et behov

De to stiftere af udlejningsfirmaet så et stort behov for leje af maskiner.
- For mange håndværkere er det for stor en omkostning selv af investere i maskinerne.
Maskiner som måske kun bliver brugt en eller to gange om året, fortæller Lars Christensen, der selv er tømrermester og kender til det med lige at stå og mangle en maskine til arbejdet.
For mange maskiners vedkommende skal de synes en gang om året. Den udgift undgår man når man lejer i stedet for at eje.
Og så har vi naturligvis lyttet til hvad folk ønsker.
Foreløbig er der investeret i maskiner for halvanden million kroner og på fredag holder de to iværksættere åbent hus for alle interesserede.
Her vil de genre vise deres materiel frem, og vise at man også kan leje en pølsevogn og en hoppeborg.
Der skal også være plads til det sjove!
Dennis og Lars har prøvet deres samarbejde af, før de startede LD Udlejning.
- Det startede vel med at jeg byggede hus for Dennis for 12 år siden og de sidste 7 år har vi sammen solgt nytårskrudt, så v kendergodt hinanden, slutter Lars Christensen, der ligesom Dennis Lauridsen stadigvæk vil køre sin egen virksomhed videre uanfægtet af det nye barn på Vestergårdsvej.